De ce sa te promovezi pe Facebook?Cu peste 1.39 miliarde de persoane inregistrate in lume si aproximativ 9,8 milioane de utilizatori in Romania, Facebook poate fi unul dintre canalele in care sa activezi.

Cu ajutorul optiunilor de promovare in Facebook Ads, vei putea ajunge la persoane interesate de serviciile sau produsele tale.

Vei creste in imagine (Brand Awareness) si, daca iti faci treaba bine, vei avea recomandari de la clientii multumiti.

Conversiile prin Facebook Ads sunt direct proportionale cu nevoia pe care o rezolva produsul sau serviciul tau. Daca rezolva o problema imediata, atunci ar trebui sa ai conversii inca din primele zile (bineinteles conteaza si costul produsului/serviciului).

Daca nu rezolva o nevoie imediata, atunci potentialul client trebuie sa treaca prin mai multe etape de incalzire, astfel incat sa prinda incredere in brandul tau.

In functie de ce oferi, va fi nevoie sa cream un funnel de vanzare, customizat pentru afacerea ta. Astfel, conform comportamentului persoanelor pe care le targetezi, sa ii indrumi pe o cale din care sa reiasa cel putin 2 rezultate: vanzarea si satisfacerea clientului in urma acestei vanzari.

Mai multe informatii iti putem oferi pe email sau telefonic.

Intra in legatura cu noi si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

PS: Daca concurenta ta vinde deja prin Facebook Ads, tu ce mai astepti?


Intra in contact cu noi

Please select Notify Product from theme option