Google Ads SearchDe ce sa te promovezi in Google Ads Search?

Reclamele in Google Ads iti pot creste rata de conversie intr-un timp cat mai scurt, intrucat cei care vor intra pe site-ul tau prin aceasta platforma au intentia de cautare.

In principiu, ei deja stiu ce cauta, stiu ce isi doresc. Mai au nevoie de cateva informatii ca sa ia o decizie finala. Trebuie doar sa ai reclame bine gandite si o strategie pe termen lung.

Totodata si site-ul tau conteaza cum arata. De exemplu, nu poti vinde produse premium, la preturi mari, cu un site care arata ca in anii 90 (poate poti, doar sa fie nevoia mare).

Conteaza foarte mult relevanta pe care o creezi – reclama vs produs sau categorie de produse vandute. Pe langa acest aspect, mai este nevoie sa te asiguri ca locatia este cea corecta.

De exemplu, daca tu esti in Cluj si oferi servicii de medicina dentara, nu cred ca este cazul sa te afisezi si in alte orase, precum Tulcea, corect?

“am extras exemplul acesta dintr-un studiu de caz cu care se laudau unii baieti ca au optimizat o campanie, doar ca pana la aceasta optimizare au cheltuit bani degeaba.”


Mai multe informatii iti putem oferi pe email sau telefonic.

Intra in legatura cu noi si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

PS: Daca concurenta ta vinde deja prin Google Ads Search, tu ce mai astepti?


Intra in contact cu noi

Please select Notify Product from theme option