Web Design1

A avea un site este prima  etapa a bataliei .  Pentru a castiga lupta trebuie ca site-ul tau sa arate profesional , sa fie atractiv dar cel mai important la orice ora din zi si din noapte trebuie sa functioneze . Echipa noastra de web design ofera servicii complete de web design pentru orice tip de site , fie el unul simplu de prezentare sau unul complex care poate gazdui zeci sau sute de mii de produse si de utilizatori .

 

Care este procesul de creare a site-ului ?

Din punctul nostru de vedere , aceasta este piatra de temelie a site-ului tau , pentru noi este esential ca orice site sa inceapa cu urmatorii pasi :

Faza 1 – Cunoaserea

  • Desi nu pare pentru noi este un punct esential in realizarea oricarui proiect vrem sa stim totul despre tine. Pentru noi este un pas extrem de important fiindca fiecare proiect ne dorim sa fie adaptat exact catre necesitatile si exigentele proprietarului si orientat direct catre publicul target al acestiua , adica al tau 😊 . In functie de acest pas stim daca putem sau nu sa colaboram fiindca si pentru noi este foarte importanta viziunea ta in privinta business-ului .

Faza 2 -  Design-ul

  • Aici incepe distractia ! Vom alege impreuna culorile , structura si funcionalitatile site-ului si iti vom oferi pe tot parcursul sugestii si explicatii in cazul in care ai nelamuriri sau dubii . Vom alege totul impreuna , tu cu viziunea ta asupra business-ului iar noi cu viziunea asupra adaptarii cerintelor tale la mediul online, vom  lucra impreuna , exact ca o echipa

Faza 3 – Dezvoltare site

  • Odata stabilite detaliile referitoare la design si funcionalitati vom incepe construirea propriu-zisa a site-ului . Iti vom da acces la o adresa privata , unde tu poti urmari in timp real orice se face la site-ul tau . Aici poti vedea si testa funcionalitatile , poti verifica pe diferite dispozitive ( laptop, tableta , telefon , pc ) felul in care noul tau site va arata .

Faza 4 -  Continutul

  • Degeaba ai un site daca nu are continut. In aceasta a 4-a faza vom pune imaginile, bannerele si tot ce tine de partea vizuala in site ca el sa ofere o experienta cat mai placuta si cat mai facila utilizatorului final . Continutul este crucial pentru un site fiindca este prima interactiune intre tine si potentialul tau client , de aceea ne vom asigura ca totul este cat se poate de simplu si la obiect pentru a nu exista ici un motiv de indoiala din partea utilizatorului

Faza 5 – Lansarea site-ului

  • Partea mult asteptata a venit . Dupa munca , si rasplata ! In aceasta faza site-ul tau este gata , arata minunat si asteapta primii clienti sa ii treaca ,,pragul’’ . Acm site-ul este urcat pe server si 100% funcional. In aceasta faza ne vom asigura si ca Google stie cine esti si site-ul va fi indexat cat mai repede si cat mai complet .

Faza 6 – Trainig si suport

  • Aici ne vom asigura ca te vom invata tot ce trebuie ca tu sa iti poti gestiona site-ul , toate lucrurile de baza cum ar fi incarcat de produse daca ai un magazin online sau incarcat de articole daca ai un sie simplu , de prezentare . Cu calm , cu rabdare vom fi alaturi de tine pana vei sti sa gestionezi si sa valorifici site-ul tau la maxim

Please select Notify Product from theme option